Privacy & Cookies

Pricacybeleid
LUF Jewelz geeft veel om jouw privacy. Daarom worden er alleen gegevens verwerkt die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig met deze informatie om. Wij verstrekken nooit gegevens aan derden voor commerciële doeleinden.

Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website van LUF Jewelz vanaf 22-05-2018. Met het publiceren hiervan, vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid geeft weer welke gegevens wij allemaal van jou verzamelen en wat onze doeleinden hiervoor zijn. Ook leggen wij uit op welke wijze jouw gegevens worden gedocumenteerd en hoe wij jouw gegevens beschermen tegen misbruik en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als je vragen hebt over ons privacy beleid kunt u altijd contact met ons opnemen via info@lufjewelz.nl.  

Hieronder kun je lezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken, waar wij deze opslaan en voor wie deze gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware
Onze web host is Mijnwebwinkel. Dit betekent dat zij de software van onze webwinkel hebben ontworpen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, zoals naam, adresgegevens, e-mailadres en eventueel telefoonnummer, worden met deze partij gedeeld. Mijnwebwinkel heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, maar zij zullen deze gegevens nooit gebruiken voor andere doeleinden.
Mijnwebwinkel is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Mijnwebwinkel gebruikt cookies om informatie te verzamelen met betrekking tot gebruik van de software, maar er worden geen persoonsgegevens verzameld en of opgeslagen. Ook e-mail verkeer en de nieuwsbrief wordt door ons ontvangen door/verstuurd vanuit Mijnwebwinkel en daarbij geldt dezelfde overeenkomst wat betreft het verwerken van jouw gegevens zoals hierboven genoemd.

Betaling
Het betalen van je bestelling gebeurd via vooruitbetaling of via betalen bij afhalen. Bij vooruitbetaling maak je het verschuldigde bedrag over naar de Rabobank en verstrek je daarmee je naam en betaalgegevens aan deze bank.

PostNL
Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, worden de bestellingen vervolgens verzonden via PostNL. Dit is het enige bedrijf dat wij gebruiken om post mee te verzenden. Wij moeten om de bestelling goed te kunnen laten bezorgen, jouw gegevens zoals je naam, adres en woonplaats delen met PostNL. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van het bezorgen van de bestellingen. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen beschikbaar. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL:
http://www.postnl.nl/privacy-verklaring/

Provider
Wij maken gebruik van zakelijk e-mailverkeer van internetprovider Ziggo. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van zowel jouw als onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Ziggo heeft verder geen toegang tot bijvoorbeeld de beveiligde omgeving van onze website of ons postvak.

Facturatie en Boekhouding
Voor de facturatie en het documenteren van alle orders maken wij gebruik van de adresbestanden zoals wij die krijgen aangeleverd van Mijnwebwinkel. Dit zijn de gegevens die bij ons bekend zijn voor het verwerken van de bestellingen. Adresgegevens worden niet apart opgeslagen voor andere doeleinden, dan alleen voor facturatie en documentatie voor boekhoudkundige doeleinden. Mijnwebwinkel is verplicht tot geheimhouding van uw adresgegevens. Voor de boekhouding wordt geen gebruik gemaakt van een boekhoudkundige of boekhoudkundig kantoor. Dit wordt persoonlijk gedaan en jouw persoonsgegevens worden hiervoor dus niet gedeeld met andere personen of bedrijven.

Doel van gegevensverwerking

Algemeen
Wij gebruiken je gegevens alleen ten behoeve van onze dienstverlening, namelijk de opdracht die je geeft door het plaatsen van een bestelling in onze webwinkel. Dit betreft je naam, adres en woonplaatsgegevens. Ook kunnen wij gebruik maken van het door jou opgegeven e-mailadres en eventueel indien opgegeven telefoonnummer om contact met je op te nemen met betrekking tot (de status van) je bestelling. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.

Automatisch verzamelde gegevens
Wij maken onder andere gebruik van Google Analytics en deze verzamelen voor ons gegevens zoals onder andere je IP-adres, welke pagina’s je bezoekt, welke artikelen je bezoekt en hoelang je op de website bent. Dit zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan LUF Jewelz op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij verplicht je gegevens te delen, maar zullen er alles aan doen om je gegevens niet af te hoeven staan.

Bewaartermijnen
Gegevens die je hebt verstrekt door middel van het plaatsen van een order, blijven bewaard. Dit hoofdzakelijk ten behoeve van statistische doeleinden. Wil je dit niet? Dan kun je LUF Jewelz na 7 jaar verzoeken de gegevens van jouw order te verwijderen of anoniem te maken. Die 7 jaar is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst. Heb je je aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan bewaren wij deze gegevens, tot je je hier zelf voor hebt afmeld. E-mailverkeer en communicatieverkeer via sociale media (privéberichten) worden door mij eens in de twee à drie jaar verwijderd. Wil je je sociale media (privé)berichten of e-mails sneller dan dit termijn verwijderd hebben? Neem in dat geval contact met ons op via info@lufjewelz.nl.

Jouw gegevens inzien
Je hebt altijd het recht om de door LUF Jewelz opgeslagen persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren en of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met je verzoek naar info@lufjewelz.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wilt maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.
De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de privacywet. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door LUF Jewelz en heb je niet het gevoel dat dit met LUF Jewelz kan worden opgelost? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalekken
Per 1 januari 2016 ben ik als webwinkelier verplicht om een melding te maken bij sprake van datalekken bij Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij sprake is van toegang tot vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moeten niet uit te sluiten zijn. Wanneer hiervan sprake is, zal ik mijn klanten hiervan op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Cookies
LUF Jewelz maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op jouw eindapparatuur en stellen ons in staat om jouw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. Voor het plaatsen van cookies zal LUF Jewelz indien wettelijk verplicht vooraf, bij het eerste bezoek aan de LUF Jewelz website, om je toestemming vragen. Als je desgevraagd toestemming geeft, wordt deze toestemming door ons opgeslagen zodat je niet bij elk bezoek aan de website opnieuw toestemming hoeft te geven. Wanneer je jouw toestemming voor het gebruik van cookies wilt intrekken dan kun je de cookies verwijderen of laten verwijderen door je browser of virusscanner. LUF Jewelz gaat er in dat geval van uit dat de toestemming voor het plaatsen van cookies is ingetrokken en zal je bij een volgend bezoek aan de website opnieuw om toestemming vragen. Indien je jouw toestemming intrekt, kan het echter gebeuren dat je niet van alle mogelijkheden van de website gebruik kunt maken, of dat je geen toegang hebt tot bepaalde onderdelen van de website.

Welke cookies worden gebruikt?
1. Functionele cookies: Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
2. Analytische cookies: Met behulp van software van derde partijen (google) wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: Deze cookies volgt jouw gedrag op onze website en stellen ons in staat jou bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.
4. Social Media cookie: Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te liken. Deze button werkt door middel van een link die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Wijzigingen in het privacy beleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie.



LUF Jewelz
KvK: 59286938
info@lufjewelz.nl
Contactpersoon: Patricia

© 2013 - 2021 LUF Jewelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel