Maat pols/enkel

Om je bestelling mooi op maat te ontvangen, vragen wij of je je polsmaat of de maat van je enkel wilt invullen tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit kun je het gemakkelijkste doen door deze in het opmerkingenvakje te typen tijdens het bestelproces.
Is de bestelling voor een kind? Dan kun je het beste de leeftijd vermelden, als de pols- of enkelmaat niet bekend is.

Hoe bepaal je wat je polsmaat/enkel maat is?
Om je polsmaat of de maat van je enkel te berekenen, kun je het beste een centimeter bij de hand hebben. Je bindt deze om de pols/enkel, niet te strak, zeker niet te los, maar mooi sluitend. Dan lees je het aantal centimeters af en dat is je polsmaat/enkel maat. Je kunt ook een papiertje of een draadje gebruiken om om de pols te doen, dan kun je deze vervolgens langs een liniaal leggen en dan lees je daar de centimeters vanaf. Je kunt ook een armbandje/enkelbandje wat je al hebt en wat lekker zit gebruiken. Meet dit armbandje/enkelbandje dan op ZONDER de sluiting mee te tellen. Zonder ringetjes en slotjes dus, maar als het een armband is van koord/leer en er zitten kapjes op, dan tel je de kapjes WEL mee. 

Als je iets wilt weten of je hebt vragen, dan kun je natuurlijk ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij beantwoorden e-mails op werkdagen binnen 24 uur tenzij anders staat aangegeven op de homepagina.

© 2013 - 2024 LUF Jewelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel